Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Monnik en de Magiër
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De monnik en de magiër

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

In ieder van ons ‘woont’ een monnik én een magiër. De magiër wil het leven actief naar zijn hand zetten en daar verliezen we onszelf nog wel eens in. De monnik probeert daar juist in stilte los van te komen, zodat er ruimte ontstaat voor wat je écht wilt. In de praktijk hebben we moeite om die twee krachten in balans te houden. Maar als we loslaten hebben we soms momenten van helderheid waarin ons leven weer eenvoudig wordt. Die momenten van helderheid zijn alleen voor de meesten van ons niet op afroep beschikbaar als we die nodig hebben. Toch kun je leren om onder alle omstandigheden harmonie en helderheid te behouden. Dan leef je aan de hand van bewuste antwoorden op je levensvragen:
Wie ben je? Wat wil je? Waarom wil je het?
Dit boek beschrijft hoe je de vrijheid van geest kunt ontwikkelen om die antwoorden te vinden en er compromisloos naar te leven in harmonie met jezelf en je omgeving.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
328
Uitgeverij
BoekenGilde
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789464377392


Boekinformatie wijzigenReacties op: De monnik en de magiër

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.