Advertentie

De normandische

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
'De Normandische' is het derde deel in de reeks: 'De Normandiërs'. De delen kunnen afzonderlijk gelezen worden, maar vormen wel een doorlopende verhaallijn.
In 'De Normandische' verneemt u, hoe de adellijke familie de Montfroid een paar rake klappen krijgt te verwerken, waar ze bijna aan ten onder gaat.
Isolde de Montfroid en Lisette gaan in op de uitnodiging van de hertog van Aquitanië, om enige tijd aan zijn hof te verblijven.
Na enkele desillusies in de liefde, slaagt Lisette erin om de hertog te verleiden.
Isolde vindt in Poitiers de vervulling van haar droom. Ze wordt de persoonlijke lijfwacht van Eleonora van Aquitanië.
Henri de Montfroid formeert voor Mathilda van Engeland een leger om Normandië te heroveren. Zijn geheime droom om zelf hertog te worden, krijgt langzaam vorm.
Fleur verneemt van haar vader Louis d’Ambois dat ze uitgehuwelijkt wordt aan Robert de Montfroid. Ze besluit om met haar geheime liefde Rowan naar Rouen te vluchten.
Weerom een boek dat u zal meeslepen naar het Frankrijk van de 12de eeuw. Spanning, romantiek, intriges en avontuur zijn de gekende ingrediënten van deze meesterlijke roman.
+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
471
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
19 maart 2021
Laatste editie
19 maart 2021
ISBN
9789464058598


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: De normandische

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.