Advertentie

De opening van het derde oog

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De Egyptische god Thot zei eens, in zijn geschriften van de smaragden tafelen: ‘Hij die het geheim van het getal drie kent heeft toegang tot alle geheimen en wetten van het universum.’
De sjamaan Searching Deer richtte zijn meditaties op het getal drie en de heilige driehoek. Hij ontdekte dat de oude culturen een bijzondere kennis hieromtrent bezaten, die zij ook demonstreerden in hun architectuur. Uit de wet van de driehoek wordt ook het belang duidelijk van de ontwikkeling van het derde oog en het derde oor. In het boek staan veel oefeningen om een nieuwe stap in de menselijke evolutie te maken, namelijk: de opening van het Derde Oog en het horen van de Innerlijke Klank.
Dit is het eerste boek dat de samenhang tussen veel fenomenen verklaart op een voor iedereen begrijpelijke manier. Dit boek zou daarom in geen enkel huis of bibliotheek mogen ontbreken!

Over de auteur:

De Nederlandse sjamaan Searching Deer is bij de burgerlijke stand beter bekend als Jan Prins. Na een loopbaan als muziekdocent, verbonden aan het Stedelijk Conservatorium in Groningen, vond Prins de tijd om zijn jarenlange ervaringen in de spirituele wereld te boek te stellen. In 2014 verscheen Het Kosmisch Web en de Sjamaan, een intrigerende reis door de wereld van spiritualiteit, godsdienst, historie, bouwkunst, geometrie, getallenleer en meditatie. Een boeiend relaas met een verrassende kijk op de verbinding tussen de bovenwereld en het aardse bestaan. De Opening van het Derde Oog is het vervolg op het Kosmisch Web en de Sjamaan en biedt een innovatieve overall-view op alle facetten van wat we vaak als bovennatuurlijk beschouwen, maar in werkelijkheid voor iedereen toegankelijk kan zijn.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
456
Uitgeverij
Uitgeverij Nobelman
Eerste editie
18 juli 2019
Laatste editie
18 juli 2019
ISBN
9789491737459


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De opening van het derde oog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.