De perfecte moordenaar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 10 3 21 2 7 1 0
VN:

De perfecte moordenaar

49

Gelezen 49 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 28 Favoriet 5 Recensies 6
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
De jonge schrijfster Katherine Ewell heeft een snoeiharde thriller geschreven:'De perfecte moordenaar'. Londen wordt geteisterd door een seriemoordenaar. De moordenaar gaat uiterst professioneel te werk, laat geen sporen achter en heeft geen duidelijk motief. Kit Ward, een zeventienjarige scholiere, is van kleins af aan in de leer geweest bij haar moeder en is nu de perfecte moordenaar. Ze probeert zonder oordeel aan de verzoeken te voldoen, haar morele kompas wordt geleid door de gedachte dat er geen goed en geen kwaad is. Maar ze komt in de problemen als een vriendschap haar hele filosofie op de kop zet.

De negentienjarige Katherine Ewell heeft met 'De perfecte moordenaar' een snoeihard verhaal neergezet. Ewells talent als schrijfster blijkt uit de diepere, onderliggende thema's over goed en kwaad, en de relevantie van rechtvaardigheid.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Vertaald door
Elise Kuip
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
Eerste editie
05 juni 2014
Laatste editie
05 juni 2014
ISBN
9789041424785 , 9789041426352


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Jennefer Mellink Auteur

Een knap geschreven verhaal

door: Jennefer Mellink 1 like

Katherine Ewell debuteerde op negentienjarige leeftijd met de psychologische young adult-thriller Dear Killer, in Nederland vertaald als De perfecte moordenaar. Ze schreef het boek toen ze slechts zeventien jaar was. In zeer korte tijd zijn de vertaalrechten in diverse landen verkocht. Katherine...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De perfecte moordenaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken