Cocciolette, rigatoni, agnolotti, fregola, gomiti,
torchio, cappelletti. Er bestaan meer dan 300
pastavormen, die allemaal hun eigen geschiedenis
hebben; een verhaal dat het waard is om
te vertellen. De vormen zijn in samenhang met
de smaken en geuren van lokale ingrediënten
ontstaan. De perfecte combinatie van de vorm
en de ingrediënten van de saus zal een subliem
gerecht opleveren. In De perfecte pastaformule
staan meer dan 100 authentieke, tongstrelende
recepten van de toonaangevende Engelse chef
Jacob Kenedy. De prachtige zwart-witillustraties
zijn van grafisch ontwerpster Caz Hildebrand.
Ook wordt de geschiedenis en de filosofie achter
de heerlijkste pastagerechten uit heel Italië
onthuld.
torchio, cappelletti. Er bestaan meer dan 300
pastavormen, die allemaal hun eigen geschiedenis
hebben; een verhaal dat het waard is om
te vertellen. De vormen zijn in samenhang met
de smaken en geuren van lokale ingrediënten
ontstaan. De perfecte combinatie van de vorm
en de ingrediënten van de saus zal een subliem
gerecht opleveren. In De perfecte pastaformule
staan meer dan 100 authentieke, tongstrelende
recepten van de toonaangevende Engelse chef
Jacob Kenedy. De prachtige zwart-witillustraties
zijn van grafisch ontwerpster Caz Hildebrand.
Ook wordt de geschiedenis en de filosofie achter
de heerlijkste pastagerechten uit heel Italië
onthuld.