Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Ramaika
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 1 2 0 1 0

De Ramaika

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
Siep, een jongen uit het heden, vindt een boek uit het verleden. Het vertelt over leenheer Jaakob van Ghenderen in het hertogdom Brabant. Aangekomen op zijn landgoed wordt hij getroffen door de vloek van de eeuwige slapeloosheid. De doem van de nietslaap kan alleen maar ongedaan worden gemaakt door een torenaar. De heer Van Ghenderen raakt het spoor bijster, want de torenaars zijn nergens te bekennen.
Zal er uiteindelijk één stamoudste zijn, die zichzelf kan verlossen van de kwellende vloek? Zal een spreuk uit de Magicon uitkomst bieden? Wat heeft het gevonden boek te maken met de verdwijning van Sieps vader? In de omgeving van Siep gebeuren vreemde dingen sinds hij in het bezit is van dit oude verhaal.
Deze uit de hand gelopen bedtime-story voor mijn kinderen speelt zich af tegen de achtergrond van de geschiedenis van het hertogdom Brabant, de oude stad Eindhoven en het buurtschap Gennep in het bijzonder.
Iedereen heeft een lichte en een donkere kant. Het is degeen die je voedt, die in je zal groeien. Is het naar het licht of naar het donker?
+


Genre
Kind & Jeugd
Non-fictie kinderboeken (> 12 jaar)
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Pumbo.nl
Eerste editie
01 december 2022
Laatste editie
01 december 2022
ISBN
9789090366579


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Ramaika

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.