De regelmaker

"NHL-captain Austin Merrick van de Boston Hawks was vroeger de jongen van naast de deur. Nu is hij de man die mijn gedachten overneemt. Na meer dan tien jaar kruisen onze wegen eindelijk weer, precies wanneer ik terugkom naar Boston en wanhopig probeer mijn gezicht te redden tegenover mijn ex-verloofde. En daar staat Austin, met die duivelse grijns en zijn felblauwe ogen, klaar om mijn plus-één te zijn voor een zomer vol bruiloften en feestjes. Klinkt luchtig en leuk, toch? Waarom hebben we dan regels nodig? En waarom verlang ik ineens naar zijn hand op mijn rug en naar een kus op een strand waar alleen het maanlicht getuige is? Voor ik het doorheb, voelt alles ingewikkeld, rommelig en gevaarlijk echt. Want zodra ik naar mijn eerste vriend kijk, zie ik niet langer de jongen die ooit op het tuinhek leunde—maar de man met wie ik mijn toekomst zou willen delen. Als Austin ontdekt hoe diep mijn gevoelens zitten, geeft hij ons dan een echte kans? Of zijn sommige regels gewoon niet bedoeld om te worden gebroken?"

Uitgegeven als
Ebook