Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De reis van de mensheid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 1 2 0 1 1

De reis van de mensheid

6

Gelezen 7 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

WAT ONS DNA VERTELT OVER ONZE VOOROUDERS
In evolutionaire termen heeft de moderne mens binnen no time een stormachtige opkomst gemaakt. In slechts een paar millennia hebben wij continenten veroverd, de Noordpool en de woestijn doorkruist, flora en fauna onderworpen en grenzen beslecht. De laatste jaren worden we geconfronteerd met de gevolgen van onze expansiedrift, nu natuurlijke grondstoffen uitgeput raken en klimaatverandering ons bedreigt. Komen we ook deze crisis weer te boven?
Johannes Krause en Thomas Trappe vertellen over de ongelofelijke reis van de mensheid, over fatale tegenslagen en de triomfen van een paar bevolkingsgroepen. De bestsellerauteurs laten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten zien hoe wij in het verleden het hoofd wisten te bieden aan oorlogen, pandemieën en migratie, en welke gevaren schuilgaan achter de ongebreidelde macht van de mens.
'De meest inspirerende antwoorden op de grote vragen van deze tijd worden gegeven door archeogenetici zoals Johannes Krause.' Neue Zürcher Zeitung

+


Genre
Geschiedenis & Politiek
Geschiedenis algemeen
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Eerste editie
06 september 2022
Laatste editie
20 september 2022
ISBN
9789046829998 , 9789046830000


Boekinformatie wijzigenReacties op: De reis van de mensheid

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.