Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 5 2 0 1 0

De relatieschatkist

7

Rank 158 Gelezen 7 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 5
Non-fictie Spots 5   Topics 0

In de hedendaagse Nederlandse samenleving bevinden vele mensen zich in een partnerrelatie of zijn ernaar opzoek. Er wordt veel aandacht besteed om de juiste partner aan te trekken en binnen te halen, maar wat gebeurt er eigenlijk als je eenmaal iemand hebt gevonden en je in een serieuze partnerrelatie terechtkomt? Op school leren we verscheidene vakken die ons helpen om als volwassenen zelfstandig te kunnen functioneren en een goede baan te vinden, maar het relatieconcept blijft tot de dag van vandaag nog steeds een raadsel. Wat eigenlijk best vreemd is aangezien een relatie met een geliefde veel invloed uitoefent op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar vele relaties en huwelijken stranden of monden uit in een vechtscheiding waar ex-partners en helaas ook veel kinderen jaarlijks gedupeerd door raken. Het boek ‘De relatieschatkist‘ is een algemeen hulpboek voor iedereen en kan als een toegankelijke handleiding worden gezien voor alle koppels, jong en oud ongeacht cultuur, leeftijd en sociale klasse. ‘De Relatieschatkist’ staat voor een gezonde relatie en om die te kunnen openen zijn elf sleutels essentieel. Deze sleutels vertellen ons wat wij nodig hebben om een harmonieuze en gezonde relatie te kunnen aangaan en behouden, om zo de schatkist te kunnen openen naar een langdurige en solide partnerrelatie.

+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Futuro Uitgevers B.V.
Eerste editie
14 december 2022
Laatste editie
24 januari 2023
ISBN
9789492939913


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Marcel Roozeboom
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De relatieschatkist

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.