Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De ring van Ritornel

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Duizelingwekkend avontuur van een zeldzame meester in de luisterrijke traditie van Laumer en Van Vogt.

Toen de roekeloze Magister Oberon in het levensgevaarlijke middelpunt van het heelal op jacht ging, werd hij bijna fataal vernietigd. De Meesterchirurg nam hem onder handen – met vérstrekkende gevolgen.

Jaren later… James Andrek, een briljante jonge jurist in het Grote Huis van Oberon, wordt achtervolgd door twee obsessies: de raadselachtige verdwijning van zijn beroemde broer Omere, destijds een vriend van Oberon, en het mysterie van zijn vaders dood in de wijde ruimte tussen de Twaalf Melkwegstelsels, op de noodlottige plek waar het heelal ontspringt.

Andreks verblijf in het prachtige, sinistere Grote Huis brengt hem in aanraking met bizarre wezens en machines met duistere talenten. Weten zij meer van de twee mysteries ? Oberons ruimterijk zindert van de rivaliteit tussen de machtige, tegengestelde erediensten van Ritornel en Alea, die allebei een ander plan voor het heelal hebben. Als James naar de bron van het heelal wordt gestuurd, vatten zij een ongezonde belangstelling voor hem op. Zal de ring van Ritornel sterker blijken dan de dobbelsteen van zijn grillige tegenstreefster Alea…?
+


Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
01 januari 1976
ISBN
9789029008235


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De ring van Ritornel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken