Advertentie

De Russische connectie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het is 1889. Europa wordt overspoeld door een golf van terrorisme. Overal vinden bomaanslagen plaats, behalve in Nederland. Aan die situatie komt dramatisch een einde als midden op de Dam in Amsterdam een volle tram explodeert. En dat is pas het begin.

Journaliste Ida de Morsain en inspecteur Julius Katz, een veteraan uit de Atjehoorlog, ontrafelen een complot waarbij niets is wat het lijkt: niet alleen blijkt dat de Russische geheime dienst probeert om Europa de destabiliseren om aanslagen tegen de tsaar te voorkomen, maar ook dat er een nog veel grotere aanslag wordt voorbereid, en wel op het gloednieuwe centraal station van Amsterdam. Een groep terroristen, onder leiding van Priem, willen een trein vol dynamiet in het station laten ontploffen. Duizenden mensen zullen om het leven komen, tenzij Ida en Julius dit weten te voorkomen. Hun opbloeiende relatie kan echter voor problemen zorgen...
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
29 april 2021
Laatste editie
29 april 2021
ISBN
9789024587568 , 9789024587575


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De Russische connectie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.