Advertentie

De sessies

138

Gelezen 146 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 141 Favoriet 1 Recensies 8
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 3   Topics 0

De sessies van Carla de Jong is het langverwachte vervolg op de bestseller In retraite. Luc, Ola, Dee en Sonja hebben elkaar ontmoet tijdens een vind-jezelfretraite in Friesland, die geleid werd door een goeroeachtige coach, Catherine Richardson. Na de retraite hebben ze zich van haar afgekeerd. Ze verwijten Catherine de dood van het vijfde groepslid, Brad, en betichten haar van belangenverstrengeling. Vijf jaar na de retraite komen de vier overgebleven groepsleden weer bij elkaar. Hun trauma’s blijken verre van verdwenen en twee van hen besluiten tóch de hulp van Catherine weer in te roepen. De komst van hun voormalige coach leidt tot een machtsstrijd die hoog oplaait. Er gaat meer stuk dan coaching kan helen.Carla de Jong levert opnieuw een spannende goodread van hoog niveau af. Helder geschreven, met een intrigerende plot, helemaal van nu!

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Serie
In retraite (2)
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
10 juli 2020
Laatste editie
10 juli 2020
ISBN
9789026352775 , 9789026352782


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jessica Moree
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (8)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Van reünie tot psychologische machtsstrijd

door: Helma Koot 3 likes ebook

Voor de lezers van In retraite, het debuut van Carla de Jong in 2009, was het lang wachten op hoe het leven van de hoofdrolspelers is verdergegaan. Heeft de beproeving waar ze zich onder leiding van de goeroe-achtige coach Catherine Richardson doorheen hebben geworsteld blijvend resultaat gehad of...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De sessies

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken