Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Carla de Jong Auteur

Hebban-auteur


123 lezers volgen deze auteur

Carla de Jong

Artikelen 4 Spots 7

Carla studeerde Nederlands en Sociale wetenschappen. Als adviseur/trainer in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg schreef zij talloze zakelijke teksten en artikelen, voor zij besloot om haar oude schrijversdroom na te jagen. Haar debuutroman In retraite verscheen in 2009. Nog datzelfde jaar verscheen de thriller Serpent (Gouden Strop nominatie 2010). Outcast (thriller, 2010) en Gebroken Wit (roman, 2012) volgden en in 2014 verscheen De ingreep (thriller). Carla is actief in de wereld van het spannende boek. Zij is bestuurslid van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM), een vereniging waar meer dan honderd misdaadauteurs en prominente uitgevers van thrillers aangesloten zijn. Ook is zij docent aan de Schrijversacademie en initiatiefnemer van de maandelijkse literaire thillersalon DeJong&DeJong die zij vanaf februari 2014 samen met collega auteur Annet de Jong presenteert. Op dit moment werkt zij aan een nieuwe roman.

Nieuwste boek

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Leestip-estafette: Renate tipt Sanne
31 mei 2020 17 reacties
Fabulous Feelgood! / Leestip-estafette: Helma tipt Renate
08 maart 2020 8 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Carla de Jong


Gesponsorde boeken