Advertentie

De sjamaan vertelt

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een boek vol interessante verhalen, sprookjes, artikelen, meditaties en spirituele oefeningen. Ze zijn samengesteld uit de columns die de sjamaan Searching Deer (Jan Prins) de afgelopen vijf jaar wekelijks op zijn facebook heeft geplaatst. Veel mensen hebben gevraagd of ze niet in een boek verzameld konden worden. De verhalen en artikelen zijn kort en prettig leesbaar. Er staat er altijd wel iets in dat interessant is en onze kennis verrijkt. Je kunt dit boek zomaar ergens openslaan, je kunt ook een artikel lezen voor het naar bed gaan. Of je kunt het lezen van voor naar achter en elke dag iets interessants aantreffen dat je aan het denken zet. Doe wat je wilt. Je zult tevens een opstap hebben naar de andere boeken van Searching Deer Jan Prins: Het kosmisch web en de sjamaan, Shaman Gita en De opening van het Derde Oog.
Al deze boeken zijn bedoeld om de spirituele kennis van de mens te vergroten, zodat we veilig en ongedeerd door de “transitie” komen.

Over de auteur:

De Nederlandse sjamaan Searching Deer is bij de burgerlijke stand in Groningen beter bekend als Jan Prins. Na een loopbaan als muziekdocent, verbonden aan het Stedelijk Conservatorium, vond Prins de tijd om zijn jarenlange ervaringen in de spirituele wereld te boek te stellen. In 2014 verscheen Het Kosmisch Web en de Sjamaan, een intrigerende reis door de wereld van spiritualiteit, godsdienst, historie, bouwkunst, geometrie, getallenleer en meditatie. Een boeiend relaas met een verrassende kijk op de verbinding tussen de bovenwereld en het aardse bestaan. De Opening van het Derde Oog (2019) was het vervolg op het Kosmisch Web en de Sjamaan.
De sjamaan vertelt is een echt leesboek, een mooie aanvulling op de hierboven genoemde boeken.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
502
Uitgeverij
Uitgeverij Nobelman
Eerste editie
06 september 2021
Laatste editie
06 september 2021
ISBN
9789491737763


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: De sjamaan vertelt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken