Advertentie

De slaappop

131

Gelezen 175 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 67 Favoriet 11 Recensies 8
Thrillers & Spanning Top25's 2   Topics 0

FBI-agent en kinetisch expert Kathryn Dance moet de veroordeelde moordenaar Daniel Pell ondervragen. Pell zit een levenslange straf uit voor het vermoorden van de rijke familie Croyton. Maar Pell en zijn handlangers waren onzorgvuldig: niet alleen werden ze gepakt, ze lieten bovendien een overlevende achter ? de jongste dochter van de Croytons, die over het hoofd gezien werd omdat ze lag te slapen, verstopt onder haar knuffels.

Noch het meisje, noch de kwade genius achter de moord heeft ooit nog gesproken over wat er gebeurde die nacht. Maar als Pell uit een zwaarbewaakte inrichting weet te ontsnappen, kan Kathryn alleen uit het verleden opmaken wat Pell van plan is en gaat ze op zoek naar het inmiddels volwassen meisje. Want het is een kwestie van tijd voor Pell weer zal toeslaan.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Sleeping Doll
Serie
Kathryn Dance (2)
Vertaald door
Mariƫtte van Gelder
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
23 mei 2008
Laatste editie
23 mei 2008
ISBN
9789047504009 , 9789000322008
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (8)

Keuze van de redactie

Jeffery Deaver heeft weer een boek afgeleverd dat voldoet aan de grootste verwachtingen van de trouwe lezer: geloofwaardig

door: Eric Diepvens 1 like
origineel en verrassend.,Jeffery Deaver werd in 1950 geboren in een dorpje dat in de schaduw van Chicago ligt. Voor hij zich voltijds op het schrijven stortte, verdiende hij zijn brood als journalist, advocaat en folkzanger. Over dat laatste zegt hij zelf dat hij geen begenadigd musicus was, maar...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De slaappop

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.