Advertentie
9200000104374729

De spoken van Knightgrave

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0

Het derde en laatste deel van de Stomp-saga door Colman en Maltaite, De spoken van Knightgrave. Iedereen kent Stomp ondertussen wel, de ongrijpbare en beruchte meestermisdadiger met zijn sluwe en onvoorspelbare plannen, gecreëerd door Will en Rosy. Maar we weten eigenlijk bijna niets van hem. Waar komt hij vandaan? Welke gebeurtenissen hebben zijn leven richting gegeven? Dit derde deel van De spoken van Knightgrave van Stéphane Colman en Maltaite vormt het slotakkoord van het verleden van een van de beruchtste slechteriken van het Frans-Belgische stripverhaal. Veel meer dan een hommage: een openbaring.

Genre
Stripboeken
Serie
Stomp (3)
Aantal pagina’s
87
Uitgeverij
Dupuis
Laatste editie
03 mei 2019
ISBN
9789031437283
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Gehelmde superbooswicht ontmaskerd

door Koen Driessens op 24-05-2019

Zoals Suske & Wiske hun Krimson hebben, Kuifje zijn Rastapopoulos, Robbedoes zijn Zwendel, Blake & Mortimer hun Olrik, Lucky Luke zijn Daltons, Nero zijn Ricardo en ga zo maar door, zo hadden de detectives Baard & Kale hun Meneer Stomp: een altijd onberispelijk in rokkostuum geklede super villain, met sierlijke sigarettenhouder gewapend én onherkenbaar onder zijn stalen ridderhelm. Na zestig jaar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook