Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De stad met twee gezichten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 5 2 1 1 0

De stad met twee gezichten

7

Rank 507 Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 4
Fantasy & SF Spots 1   Topics 0
De zeventienjarige Evana heeft al zolang als ze zich kan herinneren bijzondere gaven. Hoewel ze probeert die te verbergen, veroorzaakt ze er regelmatig ongelukken mee.

Als de vreemdeling Shariq haar woonplaats bezoekt en beweert Evana te kunnen helpen met het onder controle krijgen en sterker maken van haar krachten, staat haar leven op zijn kop. Intriges en mysteries maken Evana's leven nog gecompliceerder, evenals de onverklaarbare gevoelens die ze ervaart. Evana weet niet wie ze kan vertrouwen in een stad waar iedereen twee gezichten lijkt te hebben.

De Waterdraak Elliot woont met een groep Draken in de natuur rondom de Mensensteden Varen en Heuvelstad. Aan hun vreedzame leventje komt een abrupt einde als Shariq in Varen arriveert. Elliot, die gevraagd is om te helpen bij het verzorgen van de eieren van een van haar beste vriendinnen, raakt verscheurd tussen twee werelden. Ze moet kiezen tussen familie en vriendschap, tradities en vrijheid, maar ook Mens en Draak.

De 'Magisch evenwicht' trilogie is het begin van de 'Gebroken wereld saga' en bouwt verder op de wereld uit 'Drakenvlucht'. Oude bekenden keren terug en nieuwe gezichten duiken op. Desondanks zijn deze boeken te lezen zonder voorkennis van 'Drakenvlucht'.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Zilverbron
Eerste editie
16 september 2020
Laatste editie
15 september 2020
ISBN
9789463083225 , 9789463083416


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De stad met twee gezichten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.