De Telefoonb*tch op 1,5 meter
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 0 2 0 1 0

De Telefoonb*tch op 1,5 meter

2

Rank 548 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
  Topics 0
Corona kwam in ons land en veranderde alles. Zo ook het werk op de huisartsenpraktijk en huisartsenpost: mondkapjes, spatbrillen, beschermende kleding, videobellen, digitale consulten. Een totale omslag voor een doktersassistente. Van veel fysiek contact met patiënten tot mensen op afstand houden. Hoe ik dat deed? Door regelmatig de ‘telefoonb*tch’ te zijn.

In dit boek deel ik leuke, leerzame, moeilijke en beangstigende ervaringen als doktersassistente, triagist én patiënt tijdens de eerste anderhalf jaar na de uitbraak van corona in Nederland. Het is een verzameling van online geplaatste blogs, nieuwe verhalen, stukjes uit mijn dagboek en blogs van mijn vaste gastbloggers Sanne, Mara en Lieve.

Eveline schrijft ruim vier jaar blogs over haar werk en deelt deze op social media en haar website. Met haar verhalen lukt het haar om een grote groep doktersassistentes een stem te geven.

Dit boek is het vervolg op deel één van De telefoonb*tch.
+


Aantal pagina’s
191
Uitgeverij
Vrije Uitgevers, De
Eerste editie
26 november 2022
Laatste editie
26 november 2022
ISBN
9789083166728


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Telefoonb*tch op 1,5 meter

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken