Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De terugkeer van de Verslinder

Laat je meeslepen in het laatste avontuur van Ash in IJshart – De terugkeer van de Verslinder van auteur-illustrator Jamie Littler.
Ash staat voor zijn grootste uitdaging ooit wanneer de gevaarlijke Verslinder na eeuwenlange opsluiting vrijkomt. Om hem te verslaan, moeten de verschillende stammen van de Sneeuwzee samenwerken. Maar helaas worden ze het niet eens over de juiste aanpak. Voor Ash en zijn vrienden zit er niets anders op dan af te reizen naar de yetilanden, die verboden zijn voor mensen. Daar hopen ze meer te weten komen over het ontstaan van de Verslinder en ontdekken ze misschien zijn zwakke punt die zijn ondergang kan betekenen....
Een geweldige, spannende serie voor kinderen die de graphic novels ontgroeid zijn en toe zijn aan het echte leeswerk. Met veel coole zwart-witillustraties!
‘IJshart heb ik in één ruk uitgelezen.’
Boekenkrant

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De terugkeer van de Verslinder het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De terugkeer van de Verslinder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.