Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De theewinkel vol geluk
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 152 4 268 3 331 2 68 1 21

De theewinkel vol geluk

Rank 656 Gelezen 912 Aan het lezen 24 Wil ik lezen 738 Favoriet 17 Recensies 41
Feelgood Artikelen 1 Newsroom 2 Lijsten 15 Spots 1   Topics 0

De Duitse bestsellersensatie: ruim 450.000 exemplaren verkocht, alle delen kwamen binnen in de Spiegel-bestsellerlijst

Laurie is de trotse eigenaar van een gezellige theewinkel waar -smaken van over de hele wereld worden verkocht; van Chinese ginseng tot Indiase darjeeling. Van heinde en verre komen -mensen naar haar winkel om zich te laten verrassen door de heerlijke theesoorten. Maar zo succesvol als Lauries zaak is, zo onsuccesvol is ze in de liefde. Gelukkig laten haar vier beste vriendinnen dat niet zomaar op zich zitten!

Lezersreacties

‘Inusa laat ons zien wat de ware betekenis van vriendschap, liefde en vrijgevigheid is – en dat het de moeite waard is om ervoor te vechten.’ Women30

‘Een bijzonder charmant en verslavend verhaal vol vriendschap en romantiek. Ik kon het niet wegleggen! Het probleem is wel dat ik nu gegarandeerd alle zes delen wil hebben.’ Mary Sophie

‘Manuela Inusa schrijft meeslepend, invoelend en vol humor.’Freie Presse

Rapporteer deze bijdrage

Recensies (41)

Keuze van de redactie
Laurie Hebban Team

Ondanks minpunten een goede opmaat naar de rest van de serie

door: Laurie 2 likes ebook

De theewinkel vol geluk is het debuut van de Duitse auteur Manuela Inusa en het eerste deel in de 'Valerie Lane'-serie. Deze zesdelige serie draait om het steegje Valerie Lane waar vijf vrouwen een winkel runnen met ieder hun eigen specialiteit. Dit eerste deel gaat over Laurie en haar succesvolle...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De theewinkel vol geluk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken