Advertentie
De val van '74

De val van '74

4
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Spots 2   Topics 0

De journaliste Vivian Schuilenburg raakt tijdens een reportage in het buitenland vermist. Haar collega Bob Laroo onderzoekt de zaak en het spoor leidt naar München. Daar blijkt Schuilenburg op gruwelijke wijze te zijn vermoord. De zaak krijgt een bizarre wending als Laroo ontdekt wat ten grondslag ligt aan de moord: Vivian was een complot op het spoor rond de finale van het WK-voetbal in 1974. West- Duitsland moest wereldkampioen worden. De opzet was zo geraffineerd dat ook enkele Nederlanders meewerkten, zonder dat zelf te beseffen. Deze ontdekking plaatst Laroo bovenaan de dodenlijst van een onbekende man, die ten koste van alles wil voorkomen dat het complot ontrafeld wordt. Want dan komt de gruwelijke waarheid over hem en zijn inktzwarte verleden aan het licht. En dat mag nooit gebeuren?

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Laatste editie
15 december 2012
ISBN
9789086601950
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Goed gedoseerde spanning

door Anne Terwisscha op 14-05-2013

De finale van het WK 1974. Zelfs degenen die te jong waren om het mee te maken, weten welke nationale kater die wedstrijd opleverde. Verschillende boeken zijn er over verschenen. Daarvan is Wij waren de beste van Auke Kok waarschijnlijk het bekendste, zoals Pim Faber in De val van 74 zegt.
Wat zou er gebeurd kunnen zijn tijdens het WK van '74? Pim Faber heeft er een complottheorie over bedacht....


Lezersrecensies (1)

door: Anne-Jan de Jong 1 like
Vandaag dit boek uitgelezen en ik kan hem iedereen aanraden! Ik hou van Pim zijn heerlijke vlotte schrijfstijl, dat hij kan schrijven stond voor mij al vast na Costa Killer en Dwaalgast en dat heeft hij met dit boek ook weer bewezen! Zelf heb ik niet heel veel met voetbal, ik volg dan ook altijd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook