De vegan slager
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De vegan slager

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De

schappen van de supermarkten liggen vol met vegan

schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.

Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een

stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de

perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek

om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers

te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.

Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige

vleesvervangers het beste werken - van aubergines,

paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,

bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke

producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van

seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.

Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart

of bananenbloesem.

De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen

borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,

vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten

als tuna melt tot en met rundergebraad als

klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding

die De vegan slager je biedt, heb je veel meer

keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het

aanbod uit de supermarkt.
+


Genre
Culinair
Basis kookboeken
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Eerste editie
20 september 2022
Laatste editie
20 september 2022
ISBN
9789461432834


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: De vegan slager

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken