Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De verkeerde vrouw
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 3 3 1 2 0 1 0

De verkeerde vrouw

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans   Topics 0
De zwaarlijvige Maria probeert koste wat kost de begeerte van haar partner Eduard te wekken. Hij heeft moeite zich te binden en zijn voorkeurstype heeft ideale maten. Zij is een charmante vrouw, intelligent en ambitieus, maar onzeker over Eduard. Uit angst hem te verliezen kiest ze voor een onorthodoxe oplossing.

Haar vroege, plotselinge dood brengt schuldgevoelens teweeg bij haar vrienden en confronteert hen met hun eigen onvervulde verlangens. Eduard heeft steeds zijn vrijheid bevochten en vraagt zich af waarom hij haar mist. Haar studievriendin Agnes denkt terug aan Maria’s steun tijdens de verwerking van haar ongewenste kinderloosheid. De mooie Karen heeft haar baan aan Maria te danken en is verliefd op haar.

De lezer ontdekt dat Maria niet eerlijk is over haar doen en laten. Er zijn pijnlijke geheimen en onverwachte gebeurtenissen dreigen deze openbaar te maken.

In de drie dagen die dit boek beslaat, wordt beschreven hoe haar vrienden in een achtbaan terecht komen waarin ze hun eigen leven en hun positie tegenover elkaar opnieuw moeten definiëren.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
27 september 2021
Laatste editie
27 september 2021
ISBN
9789493245082


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De verkeerde vrouw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.