De vrouw die weer tot leven kwam
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 39 3 48 2 11 1 1

De vrouw die weer tot leven kwam

108

Rank 86 Gelezen 114 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 124 Favoriet 1 Recensies 2
Feelgood Lijsten 4 Spots 2   Topics 0

Pearl Flowers heeft zich zo lang verstopt dat ze is vergeten hoe het echte leven is. Haar rustige routine in een huisje in de bossen in Frankrijk is beperkt en eenzaam. Maar het houdt haar in ieder geval veilig, ver weg van de pijnlijke herinneringen en geheimen die ze achterliet.
Maar dan zet een onverwacht telefoontje haar rustige wereld op z’n kop. Terug in Engeland ligt haar vader Francis op sterven. Pearl heeft hem al jaren niet meer gezien sinds hij haar en haar familie de rug toekeerde. Maar het blijkt dat hij een laatste geschenk voor haar heeft. Een dagboek, geschreven in een code die alleen Pearl kan begrijpen.
Terwijl ze het dagboek van haar vader begint te lezen, ontdekt Pearl dat hij veertig jaar lang bijna elke dag aan haar heeft gedacht. En terwijl ze verder leest, onthullen de pagina’s geheimen uit het verleden, waardoor ze alles in twijfel trekt wat ze dacht te weten.
Bijkomend van de onthullingen uit het dagboek, realiseert Pearl zich dat de enige manier om te genezen en het ware geluk te vinden, is datgene onder ogen te zien waar ze al die tijd voor op de vlucht was.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Vertaald door
Marie-Louise van Dongen
Uitgeverij
VBK Lab
Eerste editie
01 september 2022
Laatste editie
01 september 2022
ISBN
9789032520120


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marie-Louise
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De vrouw die weer tot leven kwam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.