Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De vrouw van de uitvinder
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

De vrouw van de uitvinder

1

Rank 694 Gelezen 1 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 154 Favoriet 2 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Onweerstaanbare familiesaga voor de lezers van Corina Bomann en Marie Lamballe.
Keulen, 1862. Apollonia wil niets liever dan uitvinder worden, net zoals haar vader. Maar haar familie onderhoudt goede banden met de familie Stollwerck, en haar toekomst zal zeker zijn als ze deel wordt van de Chocolade Dynastie. Als oudste dochter zal ze uitgehuwelijkt worden aan de oudste zoon: Nikolaus. Ze kan zich niets vreselijkers voorstellen, terwijl zijn stille maar slimme broer Heinrich haar hart wel sneller doet kloppen. Ook bij zijn moeder Anna Sophia voelt ze zich meteen thuis, maar vader Franz Stollwerck begint zich steeds vreemder te gedragen en er dreigt een breuk tussen hem en zijn zonen. Is Apollonia in staat de familie te redden en de chocoladefabriek draaiende te houden? Ook als dat betekent dat haar talent verborgen moet blijven?
De vrouw van de uitvinder is opnieuw een bruisende historische roman, vol verrassingen, rivaliteit, liefde en verraad, waarin Apollonia een onmisbare rol inneemt binnen de Chocolade Dynastie. Lees ook het eerste deel van de serie: De dochter van de apotheker.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
De chocoladedynastie (2)
Vertaald door
Sylvia Wevers
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Oceaan
Eerste editie
26 januari 2023
Laatste editie
26 januari 2023
ISBN
9789046830239 , 9789046830147


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Lise10
Rapporteer deze bijdrageReacties op: De vrouw van de uitvinder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken