Advertentie
De ware worden

De ware worden

12
Rank 2251 Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 3
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0
Margo en Rinke proberen een groot deel van hun leven de wateren van de liefde te bevaren met lief en mooi zijn. Als resultaat eindigden ze beide ongelukkig in een hotelkamer. Het moet anders, besluiten ze. In dit boek nemen ze je mee op hun reis sinds de hotelkamer: foute vriendjes, seks, vreemdgaan, daten, een goede man vinden en behouden, een goede vriendin/vrouw zijn. Margo en Rinke deden veel dingen verkeerd en sommige dingen per ongeluk goed. Hun lessen en bewuste keuzes in de liefde hebben ze gebundeld in De ware worden.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
28 augustus 2018
ISBN
9789046824177 , 9789046824160
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Silvia Arntz VIP Club

Een openhartig gesprek

door Silvia Arntz op 21-03-2019

De ware worden voelt als een gesprek tussen vriendinnen. Onder genot van een glas wijn, onderuitgezakt op een bank worden vertrouwelijkheden uitgewisseld. Onthullingen van missers in de liefde, verdriet om gemiste liefdes en hoe dit alles heeft geleid tot het vinden van de ware. Gesprekspartners van de lezer op die prettig zittende bank zijn Margo den Ouden en Rinke Verkerk.

Margo den Ouden,...


Lezersrecensies (2)

een herkenbaar boek voor velen

door: A van Steeg 1 like
Margo den Ouden en Rinske Verkerk hebben met De ware worden een heerlijk boek weten te schrijven waarbij (bijna) niks onbesproken blijft. Ze stellen zich beiden kwetsbaar op en durven veel van hun liefdesleven met de lezer te delen. De schrijfwijze is heerlijk te noemen. Alsof ik met mijn eigen...

De ware

door: Laura19907 1 like
Dit boek gewonnen via Hebban. Ten eerste moet ik zeggen dat de cover prachtig is. Daar viel ik al voor. Over het inhoud van het boek: Het eerste gedeelte van het boek over tevreden met jezelf zijn is prima te lezen en je kunt er zeker wat mee. Wat ik fijn vind, is dat aan de hand van voorbeelden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook