Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
9789493183292_front
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

De weg

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Op 7 juni 2021 overleed schrijver A.L. Snijders. Enkele maanden later vroeg de literaire organisatie Wintertuin aan AFdH curator te worden van een wandeling langs verhalen van A.L. Snijders, op posters in abri’s in de Nijmeegse binnenstad. De gekozen fragmenten zijn afkomstig uit verschillende verhalenbundels van A.L. Snijders. Eén keer is een compleet zkv (zeer kort verhaal) gebruikt, in alle andere gevallen gaat het om delen van zkv’s. Meestal is alleen een passage opgenomen die paste bij het thema, die op zichzelf kon staan maar toch ook aan kon sluiten op het vorige en het volgende stukje. De fragmenten hebben in nagenoeg alle gevallen een nieuwe titel gekregen. Af en toe is een alinea of zin wat bijgepunt om het fragment afgerond genoeg te maken. De teksten moesten immers qua omvang en leesbaarheid geschikt zijn voor het doel: een literaire wandelroute langs abri’s. Er is gekozen uit vijf van de twaalf bundels die vanaf 2006 bij afdh zijn verschenen.

+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
AFdH Uitgevers
Eerste editie
11 november 2021
Laatste editie
11 november 2021
ISBN
9789493183292


Boekinformatie wijzigenReacties op: De weg

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.