Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Onze wereld nieuw denken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Onze wereld nieuw denken

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
We zijn nog nooit zo welvarend geweest, maar er is crisis waar we maar kijken. Het is tijd onze waarden en principes opnieuw te bekijken en nieuwe doelen te stellen. In zeven stappen loodst Göpel de lezer door de grootste uitdagingen van deze generatie: overbevolking, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, ongebreideld consumentisme, technologische ontwikkelingen die alleen maar tot meer productie leiden en het ontstaan van ‘oligopolisten’ als Amazon. Met sterke voorbeelden laat ze zien hoe we slimmer kunnen omgaan met natuurlijke bronnen en menselijke arbeidskracht en hoe we de huidige omstandigheden kunnen omzetten naar een houdbare situatie. Haar uitgangspunten: blijf vriendelijk en geduldig; zoek medestanders; laat je niet ontmoedigen.

Vertaald door Marcel Misset.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Pluim
Eerste editie
23 februari 2021
Laatste editie
25 februari 2021
ISBN
9789083108261 , 9789083108278


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hugo Vrind
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Onze wereld nieuw denken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken