Advertentie

De wezenmoeder

91

Rank 687 Gelezen 100 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 152 Favoriet 4 Recensies 10
Feelgood Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Ellen Marie Wiseman neemt de lezer in ‘De wezenmoeder’ mee naar het Philadelphia van 1918, waar de Spaanse Griep zich razendsnel verspreidt. De dertienjarige Pia moet in haar eentje voor haar babybroertjes zorgen. Als ze op zoek gaat naar iets te eten, moet ze hen noodgedwongen alleen thuislaten. Maar als ze terugkomt, zijn haar broertjes verdwenen. Ze zijn het slachtoffer geworden van een impulsieve beslissing van hun overbuurvrouw, die in diepe rouw is gedompeld na het verlies van haar eigen zoontje. Haar beslissing om de jongetjes mee te nemen, mondt uit in een sinister plan. Zal Pia haar broertjes ooit nog terugzien?

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Mozaiek
Eerste editie
18 augustus 2020
Laatste editie
06 november 2020
ISBN
9789023960041 , 9789023960058


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Sigried Hebban Recensent

Griezelig actueel

door: Sigried 1 like ebook

Het boek van Ellen Marie Wiseman kon op geen beter moment uitgebracht worden. Terwijl de nieuwsberichten ons dagelijks op de hoogte houden van de evolutie van Covid-19, toont De wezenmoeder de gevolgen van de Spaanse griep, en de verschillende manieren waarop mensen op een crisis reageren. De roman...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De wezenmoeder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken