Advertentie

De wraak van meneer Heming

48
Gelezen 50 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 29 Favoriet 2 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 4   Topics 0

Waarschijnlijk herinnert u zich meneer Heming niet meer.
Hij was de makelaar die u rondleidde in uw nieuwe woning, een gunstige prijs voor u bedong en belde met het goede nieuws dat de koop rond was. Minder goed nieuws is dat hij de sleutel van uw huis nog steeds in zijn bezit heeft.

Waarom hij van alle huizen die hij heeft verkocht uitgerekend uw sleutel heeft gehouden? Simpel. Hij heeft de sleutels van álle huizen bewaard.

William Heming voelt zich zeer verantwoordelijk voor zijn kleine stadje. Hij kent elke straat, houdt van elke stoeptegel en is vastbesloten elke verandering koste wat kost tegen te houden. Daar zou hij zonder aarzelen een leven voor geven. Dat van u, welteverstaan.

Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
A Pleasure and a Calling
Vertaald door
Mariëtte van Gelder
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
08 januari 2014
ISBN
9789000330423 , 9789000330430
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 3 4 17 3 26 2 2 1 0

Artikelen over De wraak van meneer Heming

Wat lees ik? #leeseenswatanders
19 april 2018 7 reacties
7 keer de duistere kant van de mens
06 april 2017 3 reacties
In de koffer van... Charles den Tex
06 augustus 2014 3 reacties
  Meer artikelen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Meneer Heming: enig in zijn soort

door: Anna Bakker 2 likes

Phil Hogan (1955) werkt al meer dan twintig jaar als journalist en vaste columnist voor ‘The Observer’. Hij publiceerde drie romans en een verzamelbundel van de columns die hij schrijft rond zijn gezin met vier opgroeiende zoons. De wraak van meneer Heming  is Hogans eerste thriller, tevens zijn...

veravb Hebban Recensent

Niet mijn ding

door: veravb 1 like
Meneer Heming is makelaar en heeft de sleutels van heel veel huizen. Daarnaast heeft hij de vervelende gewoonte die sleutel te gebruiken en rond te neuzen in die huizen. Hij manipuleert mensen en soms kan dat al eens verkeerd aflopen. Het boek boeide me niet zo geweldig en dat lag voor een groot...

grappig en spannend

door: DarthJul 1 like
Heel origineel plot en een boek dat vlot leest. Er zit humor in (meneer heming is gewoon grappig) , er zit een zekere spanning in, het verhaal wordt goed opgebouwd en het plot is origineel. Ik ben zeer benieuwd naar andere boeken van deze schrijver die me gecharmeerd heeft met het origineel...

door: Arlet Desplanques 1 like
Dit boek was een plezier om te lezen. Normaal ga ik niet zo snel voor boeken in de ik vorm maar gelukkig liet dit me er deze keer niet van weerhouden.
Na een tijdje beging je sympathie te hebben voor de hoofdpersoon en hoop je dat alles op zijn pootjes terecht komt voor hem.
De plots is goed gevonden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook