Advertentie
9789047006190_VRK

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

75
Rank 6281 Gelezen 89 Aan het lezen 15 Wil ik lezen 35 Favoriet 18 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 2 Top25's 6   Topics 0

In 2012 overleed Stephen Covey, de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Een van zijn bekendste uitspraken is: 'Leef, leer, heb lief en laat iets na'. Iets nalaten is Covey zeker gelukt. Hij bereikte met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken. Covey leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privéleven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben talloze mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen. Dit heeft het werk in vele organisaties en bedrijven over de hele wereld prettiger en effectiever gemaakt.

Verkozen tot 'beste managementboek ooit' door de lezers van Management Team.

Genre
Mens & Maatschappij
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
Laatste editie
31 januari 2013
ISBN
9789047006190
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Wat als iedereen volgens de lessen van Covey zou handelen?

door: Wendel de Boer 1 like
Een klassieker binnen 't genre (zelf)management. Bevat zeker een paar goede lessen, zoals: maak jezelf niet tot slachtoffer maar werk aan wat je kunt beïnvloeden. Tegelijkertijd zeer dogmatisch en moralistisch. Als iedereen volgens deze principes zou leven wordt de wereld maar saai...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook