De zon sprong aan
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De zon sprong aan

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Wanneer Benjamin Rozenboom na zijn motorongeluk uit het ziekenhuis ontslagen wordt, gaat hij bij zijn broer Joshua en diens verloofde Filippa logeren om zowel lichamelijk als emotioneel op krachten te komen. Somber en lusteloos als hij zich voelt, lijkt er een moeilijke tijd aan te breken. Benjamin heeft echter buiten de sprankelende en pure input van zijn nichtje Yfke gerekend, die hem binnen no-time het "plezier in zijn hoofd" weet terug te geven.

Mathilde wil, na een periode van rouw, dolgraag verhuizen, dus neemt ze het aanbod van Leonie, om boven 'Van Katoen' te gaan wonen, met beide handen aan. Als ze in de gezellige hobbywinkel van haar beste vriendin een woest kijkende dakloze man van zijn gratis kopje koffie ziet genieten, kan ze niet vermoeden dat deze zwerver nog diezelfde dag haar leven, en dat van haar dochtertje Elin, volkomen op zijn kop zal zetten.

De maanden die daarop volgen staan bol van de romantiek, misverstanden, huwelijksbeloften, kleine wonderen en 'zinderende zomerzoenen'.

De zon sprong aan is een warm feelgood verhaal over liefde, hoop en vriendschap, over het verwerken van verdriet en het inslaan van nieuwe wegen die soms kleine en soms grootse avonturen met zich meebrengen.
Het is het derde deel van de trilogie Hink-Stap-Leef!
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Uitgeverij EigenZinnig
Eerste editie
23 november 2021
Laatste editie
23 november 2021
ISBN
9789463900409


Boekinformatie wijzigenReacties op: De zon sprong aan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken