Sprong in het diepe
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 15 4 13 3 3 2 0 1 0

Sprong in het diepe

31

Gelezen 32 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 26 Favoriet 3 Recensies 3
Feelgood   Topics 0
Leonie is dol op haar schoonzus Anne en neefje Milan. Van zeer nabij volgt ze dan ook de, met de nodige strubbelingen gepaard gaande, romantische ontwikkelingen tussen Anne en haar nieuwe vriend, Jeroen.
Zelf heeft Leonie geen enkele behoefte aan een liefdesrelatie, daarvoor geniet ze teveel van haar vrijheid en bovendien heeft ze het druk genoeg met het runnen van haar hobbywinkel “Van Katoen.”
Een aanvaring op de stoep voor haar huis zet echter haar vrijgezellenbestaan danig op zijn kop. Voor ze er erg in heeft valt ze als een blok voor de slimme, sociaal wat onhandige Max. Met hem zou ze best wel wat willen, althans voor een tijdje, maar zeker niet voor vast.

De boomlange Max de Wit is leerkracht op een basisschool en schrijver van kinderboeken. Daarnaast zorgt hij voor zijn dementerende vader en jongere zus Nina, die bij hem inwoont.
Wanneer hij op een hardhandige manier in contact komt met de expressieve eigenaresse van een hobbywinkel, komt er onverwacht verandering in zijn saaie, gestructureerde bestaan.
Voor Max het weet heeft hij zijn hart aan Leonie verloren en betreedt hij een compleet nieuwe wereld, een kleurrijke wereld, waarin hij kennismaakt met Anne en Jeroen, Filippa en Joshua. Bovendien een wereld die Milan en Yfke op zijn pad brengt, twee geweldige kinderen met wie Max in korte tijd een buitengewone band krijgt.
Door al deze mensen wordt hij uitgedaagd buiten zijn vertrouwde comfortzone te treden en de strenge controle beetje bij beetje los te laten.
En als Max iets beangstigend vindt, is het dat wel…

Sprong in het diepe is een feel good verhaal over liefde en vriendschap. Over mensen die ondanks hun tegenstellingen onvoorwaardelijk voor elkaar willen kiezen, bereid zijn risico’s te nemen en nieuwe wegen durven in te slaan. Het is het tweede deel van de trilogie Hink-Stap-Leef!

Monique van Goozen volgde een HBO-opleiding tot verpleegkundige, activiteitenbegeleider en docent. In het dagelijks leven begeleidt ze kinderen met downsyndroom in het reguliere onderwijs.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Hink-Stap-Leef! (2)
Uitgeverij
Uitgeverij Eigenzinnig
Eerste editie
02 oktober 2019
Laatste editie
23 november 2021
ISBN
9789463900096 , 9789463900256


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sprong in het diepe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken