Advertentie
Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

3
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 2
Culinair Artikelen 1   Topics 0
In ‘Deliciously Ella Het plantaardige kookboek’ deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. De onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten maken deze veganistische bijbel tot een must have voor zowel fans als food lovers. Het is het perfecte boek voor iedereen die wil starten met vegetarisch en veganistisch koken.

Naast heerlijke recepten deelt Deliciously Ella ook dagboekfragmenten waarin ze voor het eerst openhartig over haar persoonlijke groei en drijfveren schrijft. Ze vertelt over het avontuur dat Deliciously Ella voor haar is, de uitdagingen en de successen die dit met zich meebracht.

‘Ze is de grootste in gezond eten geworden.’ – The Times

In 2011 kreeg Ella een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd zij beter. Sindsdien ontwikkelt zij recepten, die ze deelt met ongelooflijk veel volgers en lezers; ook heeft ze een Deliciously Ella-app en een kleine Deli in Londen.
Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Laatste editie
14 mei 2019
ISBN
9789021572147 , 9789021572154
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 2 4 0 3 1 2 0 1 0

Artikelen over Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een geweldig kookboek

1 reactie 1 like
In 2011 kreeg Ella een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd zij beter. Sindsdien ontwikkelt zij recepten, die ze deelt met ongelooflijk veel volgers en lezers; ook heeft ze een Deliciously Ella-app en een kleine Deli in Londen. In het kookboek Deliciously Ella deelt zei 100 nieuwe,...

Watertanden

door: Els Van Haute 1 like
Deliciously Ella, het plantaardige kookboek door Ella Mills Wat ooit begon als blog van een ziek meisje is ondertussen uitgegroeid tot een goed draaiend (familie)bedrijf met verschillende boeken, eigen producten die op vele plaatsen verkocht worden, verschillende deli’s en een uitgebreide online...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook