Demon Satisfier

Marit Prins
Een demon in mijn bed… Dat was wel het laatste wat ik verwachtte toen ik vanochtend wakker werd na mijn dronken dansfeestje van gisteravond. Een naakte demon nog wel. Eentje die voet bij stuk houdt dat ik hem opgeroepen heb, en die pas weg kan als hij me compleet bevredigd heeft.

Blijkt dat als je dronken meezingt met een ABBA-liedje, je jezelf meer op de hals haalt dan alleen een kater—en nu wil hij niet weg.

Want het zou toch heel raar zijn als ik me door hem zou laten bevredigen? Of is er meer aan deze woest aantrekkelijke, maar toch enigszins dubieuze demon dan je op het eerste gezicht zou denken?

Demon Satisfier is een grappige, sexy romance voor een volwassen publiek. Het boek behandelt intieme situaties, tail play, pesten en het veroordelen van lichamen (in een flashback). Happy ending gegarandeerd ;-)
Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Demon Satisfier het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Demon Satisfier