Advertentie
Deserteur

Deserteur

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Deserteur gaat over de jeugd van de vader van Halfdan Pisket. Die groeit op in een welvarende familie in een klein dorpje in het grensgebied tussen Turkije en Armenië. Zijn vader, een fervent aanhanger van Atatürk, is Turks, zijn moeder is Armeens. Het dorpje lijkt onberoerd door de conflicten tussen Turken en Armeniërs. Toch liggen er nog steeds skeletten langs de wegen uit oude oorlogen. Het Turkse leger bewaakt de nabijgelegen grens, die zich voortdurend verplaatst. Piskets vader dient korte tijd in het Turkse leger. Uiteindelijk deserteert hij en dat heeft fatale gevolgen.

Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Aantal pagina’s
104
Uitgeverij
Singel Uitgeverijen
Laatste editie
31 mei 2016
ISBN
9789021403274
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Prowisorio Leest / Wist je dat... (9)
10 juli 2016 8 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Verdriet wordt nachtmerrie

door: Moira Macfarlane

Deserteur is het eerste deel van een trilogie getekend en geschreven door Deen Halfdan Pisket en de kick off van uitgeverij SubQ (een samenwerking van Submarine en Uitgeverij Q) die graphic novels onder de aandacht wil brengen van de Nederlandse lezer. Pisket vertelt in dit deel over de jeugd van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook