Advertentie
Dichterbij dan je denkt

Dichterbij dan je denkt

23
Gelezen 22 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Wanneer Katja haar man verliest, stort haar wereld in. Dan komt ze een oudere heer tegen in haar trappenhuis. Dr. Blank blijft logeren en weet haar met astronautenvoeding en wijze adviezen weer op de been te krijgen. Wanneer ook een brandweerman zich na een foutieve brandmelding met groot gemak in Katja's leven nestelt, begint het avontuur pas goed. Het drietal onderneemt een roadtrip naar de Nederlandse kust, waar Katja haar levenslust hervindt.
Dichterbij dan je denkt is net als Vanuit hier zie je alles een sprookjesachtige roman, geschreven in de prachtige, kenmerkende stijl van Mariana Leky: droevig en grappig tegelijk.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
21 mei 2019
ISBN
9789046824696 , 9789046824702
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Geertje Otten Hebban Recensent

De keuzestress spat er vanaf

door Geertje Otten op 07-09-2019

Met de roman Dichterbij dan je denkt (vertaald door Lucienne Pruijs) laat Mariana Leky zien dat het essentieel is dat auteurs keuzes kunnen maken. Doen ze dat niet, dan gaat een roman met potentie ten onder aan een overdaad van losse verhaalelementen. Dat laatste is precies wat er gebeurt met Dichterbij dan je denkt.    

Ogenschijnlijk hebben Katja en Jakob een prima huwelijk. Toch ontstaat de...


Lezersrecensies (1)

Overleven met Leky

door: smitaki3 1 like
De originele titel van dit boek, Herrenausstatterin, betekent zoiets als winkelierster in herenmode. Mode, noch een winkel zijn te vinden in dit vermakelijke verhaal. Het is ook niet zo dat de hoofdpersoon Katja en vertelster van het verhaal grossiert in herengebruik, maar er spelen wel drie mannen...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook