Advertentie

Die je niet ziet

111

Gelezen 143 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 44 Favoriet 3 Recensies 9
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 2 Top25's 1   Topics 0

Het Zweedse vakantie-eiland Gotland bereidt zich voor op de zomer. Helena en Per hebben vrienden uitgenodigd voor een feest, maar de avond eindigt met een bittere ruzie. Tegen zonsopgang maakt Helena een wandeling langs het strand. In de dichte mist kan ze bijna geen hand voor ogen zien. Een paar uur later wordt haar lijk gevonden. Ze is met een bijl dood gehakt. Haar hond ligt naast haar, met afgehouwen kop. Alles wijst op een ‘crime passionel’. Per wordt gearresteerd door hoofdcommissaris Anders Knutas. Maar als er op het kerkhof van Visny opnieuw een vermoorde vrouw gevonden wordt, vermoedt Knutas dat hij te maken heeft met een seriemoordenaar. Onder druk van de politiek en met een cameraploeg in zijn kielzog moet hij proberen aanknopingspunten te vinden voor zijn onderzoek.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
Den du inte ser
Serie
Anders Knutas (1)
Vertaald door
Neeltje Wiersma N. Wiersma
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
11 juni 2005
Laatste editie
24 juli 2009
ISBN
9789056721329 , 9789022996232 , 9789046113080
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (9)

Keuze van de redactie

Keurmerk

door: Ine Jacet 1 like
Die je niet ziet speelt zich af in Gotland, een Zweeds vakantie-eiland. Het is bijna zomer en Helena en Per geven een etentje voor vrienden.
Helena maakt de volgende dag in de vroege ochtend een wandeling met haar hond langs het strand. Ze keert niet terug en later blijkt dat ze met een bijl is...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Die je niet ziet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.