Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 37 3 14 2 2 1 1

Dit is ons verhaal

74

Rank 2046 Gelezen 77 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 174 Favoriet 5 Recensies 21
Young adult Artikelen 1 Lijsten 3 Spots 2   Topics 0

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families. Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen?

Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf. 

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Van Goor
Eerste editie
15 juli 2020
Laatste editie
15 juli 2020
ISBN
9789000373444 , 9789000373451
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door D. Steeg
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (21)

Keuze van de redactie

Curiosity killed the Kat(e)?

door: Eva Kuijlenburg 2 likes

'Vijf gingen het bos in, vier kwamen er terug.' Deze zin op het omslag van Dit is ons verhaal maakt het nog eens extra duidelijk: dit nieuwe boek van Ashley Elston is een echte whodunnit. Het bevat de klassieke elementen van een slachtoffer, geheimen, drama en een hoofdpersoon die zich vastbijt in...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dit is ons verhaal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken