Dodelijk bedrog
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 4 3 3 2 0 1 0

Dodelijk bedrog

7

Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
In een Parijse hotelkamer wordt communicatieadviseur Didi van Steenis dood aangetroffen. Is haar collega en minnaar Pieter van der Um de dader? De Parijse politie denkt van wel. Pieter is immers op de plaats delict aanwezig? En bovendien bekent hij de moord!

Rechercheur Jean Francois Thonnart vertrouwt de zaak niet. Pieters bekentenis kwam namelijk wel erg vlot. Hij vraagt zijn jeugdvriend en Nederlandse collega Thiemo Ravenhorst om hulp. Al snel leidt het spoor naar thuiszorginstelling Feniks in Groningen, de werkgever van Didi en Pieter. Daar stuiten beide rechercheurs op een web van fraude, afpersing, corruptie en romantische intriges.

Weten ze hun hoofd koel te houden? En belangrijker: lukt het ze de moord en de achterliggende raadsels op te lossen?

Auteur Patricia van der Broek (Oosterwolde, 1965) studeerde geschiedenis in Groningen. Hoewel haar carrière daarin weinig succesvol verliep, loopt ze nog steeds warm voor de (foto)geschiedenis van het vroegere en hedendaagse Parijs. Tegenwoordig combineert zij schrijven met haar functie als communicatieadviseur in de verstandelijk gehandicaptenzorg. In 2010 publiceerde Patricia haar eerste verhaal: 'Puck Beukema en het geheim van madame Sourire'.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
08 april 2014
Laatste editie
23 april 2014
ISBN
9789491773136


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Anneke van Ieperen Hebban Team

Doorsnee thriller

door: Anneke van Ieperen 1 like

Patricia van der Broek studeerde geschiedenis in Groningen. Hoewel haar carrière daarin niet erg succesvol is geweest, draagt ze de geschiedenis van het vroegere en hedendaagse Parijs een warm hart toe. Tegenwoordig combineert zij schrijven met een baan als communicatieadviseur in de verstandelijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dodelijk bedrog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken