Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Dokter af
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Dokter af

1

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
In de internationale bestseller Dit doet even pijn deed cabaretier en voormalig arts Adam Kay openhartig verslag van zijn leven als arts in opleiding. Met zijn pijnlijk grappige en schrikbarende nieuwe boek, Dokter af, zal hij je weer een ongeluk doen lachen. Kay blikt terug op wat er is gebeurd nadat hij zijn stethoscoop aan de wilgen hing en onderzoekt zijn leven, dat nog steeds onlosmakelijk verbonden is met de geneeskunde. Gehavend door zijn tijd aan de frontlinie van het ziekenhuis opent Kay oude wonden en kijkt hij tegelijk vooruit. Hilarisch en hartverscheurend, verschrikkelijk en vertederend: Dokter af is de wonderbaarlijke levensschets van een van de meest geliefde verhalenvertellers van het Verenigd Koninkrijk.

Adam Kay (1980) werkte jarenlang als arts in opleiding, maar is tegenwoordig een succesvol cabaretier en scenarioschrijver. Zijn debuut Dit doet even pijn werd onmiddellijk een bestseller in Groot-Brittannië en is inmiddels in 37 talen vertaald.

‘Buitengewoon. Ontzettend leesbaar, grappig en verontrustend.’

The Observer

‘De anekdotes zijn hilarisch, het persoonlijke aspect is fascinerend en de inzichten in het zorgsysteem meeslepend.’

Daily Mail

‘Waanzinnig grappig en verdrietig tegelijkertijd.’

The Daily Telegraph
+


Genre
Stripboeken
Humor
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789044652765


Boekinformatie wijzigenReacties op: Dokter af

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.