Advertentie

Donker is de nacht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Twee van Nora Roberts’ onvergetelijke Verhalen van de nacht in één bundel!
 
Als de nacht valt
 
De nacht boezemt radio-dj Cilla O’Roarke geen angst in. Ze houdt er juist van! Bovendien is ze sowieso niet snel bang en kan ze prima voor zichzelf zorgen. Daarom vindt ze het ook erg overdreven dat ze met een lijfwacht wordt opgezadeld, omdat ze in haar nachtprogramma is bedreigd door een anonieme beller. Het helpt niet dat die lijfwacht Boyd Fletcher is - knap, capabel, maar vooral enorm irritant. En met hém moet ze vierentwintig uur per dag doorbrengen?
 
Schim in het donker
 
In een grote stad waakt een gemaskerde man over de inwoners. Men noemt hem ‘Nemesis’, maar niemand weet wie hij is. Wat wél bekend is, is dat hij het vaak niet zo nauw neemt met de wet. Aanklager Deborah O’Roarke vindt het juist heel belangrijk om de wet tot op de letter te volgen. Hoe kan het dan dat ze zich zo tot Nemesis aangetrokken voelt? Sinds hij haar van een brute belager heeft gered, wil ze niets liever dan met hem meegaan, de schaduwen in...
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
08 december 2020
Laatste editie
08 december 2020
ISBN
9789402549379


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Donker is de nacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.