Donkerder
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 112 4 110 3 92 2 17 1 7
Volkskrant:
De Morgen:

Donkerder

338

Gelezen 469 Aan het lezen 19 Wil ik lezen 195 Favoriet 15 Recensies 10
Feelgood Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette

Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe verwijten, en toch lukt het Christian Grey niet om Anastasia Steele uit zijn hoofd te krijgen, of uit zijn bloed. Hij is vastbesloten om haar weer voor zichzelf te winnen. Hij probeert zijn donkerste verlangens en zijn behoefte aan volledige controle te onderdrukken en Ana op haar eigen voorwaarden lief te hebben.
Maar Ana's sluwe baas Jack Hyde heeft zijn zinnen ook al op haar gezet, en Christian wordt nog steeds geplaagd door de verschrikkingen van zijn jeugd. Kan Christians therapeut hem verlossen van zijn demonen, of zullen zijn verleidster Elena en zijn vroegere submissive Leila hem laten terugvallen in het verleden?
En zelfs als Christian Ana terugwint, kan zo'n beschadigde man als hij er dan wel in slagen om haar te behouden?

E L James (1963) besloot na vijfentwintig jaar te hebben gewerkt als televisieproducent haar droom te verwezenlijken en te gaan schrijven. Het resultaat was de Vijftig tinten-serie, waarvan wereldwijd 150 miljoen exemplaren zijn verkocht in 52 talen. In 2015 publiceerde ze de bestseller Grey, het verhaal van Vijftig tinten grijs vanuit het perspectief van Christian Grey.
E L James woont met haar man, hun twee kinderen en hun twee honden in West-Londen, waar ze bezig is met nieuwe romans en filmprojecten.

+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
555
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
Eerste editie
28 november 2017
Laatste editie
29 november 2017
ISBN
9789044636567 , 9789044636574


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Donkerder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.