Advertentie

Vijftig tinten vrij

923
Rank 5650 Gelezen 1764 Aan het lezen 18 Wil ik lezen 125 Favoriet 42 Recensies 11
Literatuur & Romans Artikelen 7 Lijsten 9 Spots 4 Top25's 9   Topics 0

Vijftig tinten vrij is het laatste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet.
Toen Anastasia Steele de gedreven en getraumatiseerde zakenman Christian Grey voor het eerst ontmoette, ontvlamde er een sensuele affaire die hun beider levens voorgoed zou veranderen.

Ana wist altijd al dat het niet gemakkelijk zou zijn om van Christian Grey te houden, maar nu zorgt hun relatie voor allerlei onvoorziene uitdagingen. Zo moet Ana leren omgaan met Christians extravagante levensstijl zonder haar eigen integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, en moet Grey zijn dwangmatigheid zien te bedwingen en de gruwelen uit zijn verleden gaan accepteren.
Nu ze eindelijk samen zijn, leven ze in een wereld vol liefde, passie, intimiteit, rijkdom en eindeloze mogelijkheden. Maar juist op het moment dat ze het geluk in handen lijken te hebben, dreigt het noodlot Ana's zwartste nachtmerries werkelijkheid te maken.Vijftig tinten vrij is het slotdeel van de Vijftig tinten-trilogie.

Tot voor kort werkte E L James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

'Vijftig tinten grijs zet vrouwen in vuur en vlam!'- The New York Times, #1 op de bestsellerlijst

'Meest grensverleggende erotica ooit door een vrouw geschreven.' - Elle

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Vijftig tinten (3)
Aantal pagina’s
606
Uitgeverij
Prometheus
Laatste editie
28 juni 2013
ISBN
9789044621860 , 9789044624366 , 9789044622126 , 9789044635577
+Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Fifty Shades of Grey: Waar het allemaal mee begon
26 juni 2018 13 reacties
Fabulous Feelgood! / We Love Feelgood leest: Juli 2017
06 juli 2017 8 reacties
Fabulous Feelgood! / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Recensie Vijftig tinten vrij

door: bianca michels 2 likes
Nadat ik deel 1 en 2 had gelezen moest dit boek er ook aan geloven natuurlijk! Nu ik de hele serie gelezen heb vind ik het toch een heel goed boek en ze leven nog lang en gelukkig! Een boek met een happy end.

Vreselijk boek

door: Mariette 1 like
Na het eerste deel was ik er al btje klaar mee. Dit boek heb ik na een paar bladzijden weggelegd. Categorie Bouquetreeks met sm.

Opwindend einde van een spannende serie

door: Veronique Janssen 1 like
Vijftig Tinten Vrij is het laatste deel in de trilogie van schrijfster E.L. James. En wat is dit een knaller van een einde. Het derde boek gaat verder waar het tweede boek eindigt: Christian en Ana zijn getrouwd en genieten van hun huwelijksreis. In dit verhaal stapelen de gebeurtenissen zich op...

Lekker

door: Inge Otter-helder 1 like
lekker!! heerlijk ook dit leest weer lekker weg...nog steeds fan! hoe lang duurt het nog tot de film uitkomt?? :)

Niet verwacht de hele serie zo leuk te vinden

door: DonderDesign 1 like
Het laatste deel van de fifty shades thrilogie is uit. Er komt geen vervolg, hiermee moeten we het doen. Hoe vond ik nu de serie die ik dacht nooit te gaan lezen. De serie die toch mijn aandacht trok om hem gelijk helemaal te kopen. De serie die in het engels gelezen moest worden. Fifty shades...

Recensie Vijftig tinten vrij

door: Jacqueline77 1 like
Ook dit deel is alweer uit. Iets meer dan een week over 3 boeken gedaan en dat wil wat zeggen! Ik moet nu ook afkicken. Als je door de seks scenes heen leest dan heb je een goed boek te pakken.

Recensie Vijftig tinten vrij

door: Natasja Toorn 1 like
Wat jammer zeg dat deze reeks alweer voorbij is,ik heb er echt van genoten en na ieder deel werd het mooier. Het is niet alleen een boek vol seks maar vooral ook met liefde en een heerlijk stukje spanning.Plus krijg je bij dit laatste deel je zin want waarom lees je door?...inderdaad...om te weten...

Recensie Vijftig tinten vrij

door: Mieke Piersma 1 like
Ik kan nu het hele 'grijs' gebeuren afsluiten na deel 3 gelezen te hebben. Dit deel vind ik iets beter als de vorige delen, omdat hier iets meer verhaal in zat. Nog steeds komt er veel sex in voor, maar ook de liefde komt aan bod en dat gedeelte is voor mij wat meer realistisch. Christian gaat op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook