Ontdek Helen H. Durrant, de Britse auteur met 3 miljoen gelezen thrillers!
Studenten die stoppen zijn normaal...
Dus niemand kijkt ervan op als ze verdwijnen.
Er wordt een lijk gevonden na een auto-ongeval, maar het slachtoffer is niet verongelukt...
In de korte, donkere dagen voor Kerstmis staan Calladine en Bayliss voor een nieuwe race tegen de klok om een wrede seriemoordenaar te stoppen.
Alsof dat nog niet genoeg is, raakt er ook een kind zoek. Is er een verband?
Calladine en Bayliss achterhalen dat de eerste slachtoffers studentes waren, met lang blond haar en sproeten. Wie heeft hen gemarteld, wat is de link?
De rechercheurs combineren forensisch bewijs met getuigenverklaringen en komen steeds dichter bij de dader. Kunnen ze meer slachtoffers voorkomen?
DE RECHERCHEURS
Tom Calladine is een bij vlagen briljante 51-jarige inspecteur die leeft voor zijn werk. Privé is hij nogal destructief, zowel met familie als relaties. De nuchtere brigadier Ruth Bayliss houdt hem bij de les. Ze is midden dertig, recht voor zijn raap en loyaal. Ruth zou willen dat ze meer tijd had voor de sportschool en voor een privéleven.
DE SETTING
De serie speelt zich af in de fictionele plaats Leesdon, in de buurt van een grote Noord-Engelse industriestad. Er is weinig werk en veel criminaliteit. De nagel aan Calladines doodskist is de Hobfield, een achterbuurt die de voedingsbodem is van alles wat er mis is in de streek.
Doodkalm is een ontdekking voor fans van M.J. Arlidge, Angela Marsons, Robert Bryndza en Mark Billingham.
LEZERS OVER DOODKALM:
'Een uitzonderlijke politieroman die je niet wil wegleggen. Schitterend!' - Chris C. ⭐⭐⭐⭐⭐
'Weer een geweldig verhaal. Ik hou van deze serie.' - Addicted to Books ⭐⭐⭐⭐⭐
'Geboeid vanaf de eerste bladzijde... vond het moeilijk weg te leggen.' - Beanie99 ⭐⭐⭐⭐⭐
'Een echte pageturner die me niet losliet. Om maar te zwijgen van de cliffhanger op het eind. Zeer aanbevolen.' - Tracey ⭐⭐⭐⭐⭐
'Volstrekt geniaal, een must-read voor iedereen!' - David P. ⭐⭐⭐⭐⭐
Studenten die stoppen zijn normaal...
Dus niemand kijkt ervan op als ze verdwijnen.
Alsof dat nog niet genoeg is, raakt er ook een kind zoek. Is er een verband?
DE RECHERCHEURS
DE SETTING