Drakendoders

Wanneer misdaadjournalist Maikel van de Put een serie raadselachtige ontvoeringen van kinderen uit een tehuis onderzoekt, opent hij deuren die beter gesloten konden blijven. Terwijl hij de kidnappers op de hielen zit, ontrafelt hij stukje bij beetje het geheim van de mysterieuze verdwijning van zijn eigen broers, dertig jaar geleden.
Hij keert terug naar het bos waar hij als kind speelde en waar in het verleden onverklaarbare dingen gebeurden. Meedogenloos zoekt hij naar de waarheid. Die blijkt gruwelijker dan hij ooit kon vermoeden en brengt hem op de rand van de waanzin.
Drakendoders is een verhaal over de strijd tegen het kwaad dat ons omringt, over de onverbrekelijke band tussen broers en over de duistere kanten van de menselijke geest.
Dankzij zijn jarenlange ervaring als journalist, kent schrijver André Oerlemans de wereld van de misdaad, politie en justitie als geen ander.
Met zijn eerste boek creëert hij een nieuw genre, een mix van thriller en horror, waarbij de lezer in een razend tempo van de ene climax naar de andere wordt meegezogen. Een verhaal dat je letterlijk op het puntje van je stoel zet en dat je slechts in één ruk kunt uitlezen. Voor Drakendoders ontleende hij de meest bizarre details aan het waargebeurde verhaal rondom de bende van Dutroux.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Drakendoders het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Drakendoders