Drakenkoningin
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 38 3 37 2 5 1 2

Drakenkoningin

94

Gelezen 108 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 73 Favoriet 4 Recensies 7
Fantasy & SF Artikelen 5 Spots 3   Topics 0
Al zevenhonderd jaar lang wordt de mensenwereld met ijzeren vuist geregeerd door één persoon. Niemand is zijn leven zeker onder het tirannieke bewind van de koningin die met magie gedachten kan planten - zo kan ze iedereen laten denken of zien wat zíj wil. En dat met verschrikkelijke gevolgen voor haar slachtoffers.

Toch is er een gebeurtenis waarnaar elke bewoner van haar koninkrijk reikhalzend uitziet: de wedstrijd waarmee iedereen - jong of oud, arm of rijk - kans maakt zich de kroon toe te eigenen. Er zijn geen regels, slechts vijf proeven en één kans om het koninkrijk te winnen.

Niemand verwacht dat de koningin, die tenslotte elke keer haar tegenstanders genadeloos wist uit te schakelen, zal worden verslagen. Totdat Thala, haar dochter, zich opgeeft voor de wedstrijd...

An Janssens (1983) is in 2013 met Drakenkoningin de eerste winnares van de Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Draken-trilogie (1)
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
Eerste editie
08 oktober 2013
Laatste editie
09 oktober 2013
ISBN
9789024562541 , 9789024562558
Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Nienke Pool Auteur

Drakenkoning, geen koningsdebuut maar ook zeker geen draak

door: Nienke Pool 3 reacties 1 like

Drakenkoningin is het debuut van de Vlaamse An Janssens dat tot stand kwam nadat zij de schrijfwedstijd van de Luitingh Fantasy & MagicTales in 2013 won. Van dit verhaal zijn ondertussen twee delen uitgebracht en nummer drie verschijnt binnenkort. Hoog tijd om dit drakenavontuur eens onder vuur te...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drakenkoningin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken