Advertentie
Drie vrouwen

Drie vrouwen

27
Rank 1537 Gelezen 29 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 73 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Lisa Taddeo is een groot nieuw talent. Voor Drie vrouwen volgde ze acht jaar lang de sekslevens en verlangens van drie gewone Amerikaanse vrouwen. Een journalistieke én literaire tour de force. Lina, een huisvrouw in een buitenwijk van Indiana, zit al een jaar of tien in een doodgebloed huwelijk. Ze hunkert naar seks, maar haar man raakt haar nauwelijks aan. Ze begint een affaire die haar volledig verzwelgt. Sloane, een glamoureuze ondernemer, laat haar echtgenoot toekijken terwijl ze seks heeft met anderen. Voor wie doet ze dat? Maggie, een middelbare scholier in een klein gehucht in North Dakota, wordt verleid door haar leraar Engels. De gevolgen zijn enorm wanneer een rechtszaak volgt en niemand in het kleine stadje haar verhaal gelooft. Drie vrouwen is een baanbrekend boek waarin de vrouwelijke begeerte in al haar heftigheid en schoonheid wordt neergezet. Na een verhitte veiling sloot Nijgh een deal voor drie boeken. De verhalenbundel en de roman zijn zo goed als gereed.

Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Laatste editie
02 juli 2019
ISBN
9789038807195 , 9789038807201 , 9789038808659
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

NRC:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Moedig

door: Els Van Haute 1 like
Drie vrouwen door Lisa Taddeo Dé must-read van deze zomer, al een hype voor het verscheen én aangeprezen door onder andere Dave Eggers, Elizabeth Gilbert en Esther Perrel. Een boek dat ik wou lezen, mijn verwachtingen waren torenhoog. En daar wringt misschien het schoentje. Ik had gedacht een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook