Droom groot
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 16 4 13 3 11 2 1 1 0

Droom groot

41

Gelezen 44 Aan het lezen 27 Wil ik lezen 71 Favoriet 2 Recensies 1
Newsroom 4   Topics 0

Eva Jinek interviewt in Droom groot haar selectie van pioniers en rolmodellen die uitzonderlijk presteren én bereid zijn om te vertellen welke strijd daaraan voorafging. Of het nu gaat om onzekerheid en eenzaamheid, het verlies van je gezondheid, je kind of je rede, seksisme, vooroordelen, een troosteloze jeugd of verlammende schaamte: over dit alles zijn ze kwetsbaar en eerlijk. Juist door de particuliere details van hun levens op te schrijven, maakt Eva duidelijk wat wij allemaal van ze kunnen leren. Eén ding hebben ze gemeen: de onbreekbaarheid van hun wil. Dit boek viert de kracht van hun doorzettingsvermogen.

In de portretten van bekende en minder bekende mensen zoals Carry Knoops, Naz Kawan, Merel Westrik, Angela Maas, Rianne Letschert en Eva's moeder Radana, is Eva de gids die vraagt, voelt en benoemt. De beelden van voormalig Fotograaf des Vaderlands Robin de Puy zijn even intiem en persoonlijk als de verhalen die zijn verteld.

Laat de wilskracht van deze voorbeelden jouw vuurtje aanwakkeren, zoals ze dat bij mij ook doen. Blijf dromen... Droom groot. Want dat doen zij ook.
Eva

+


Genre
Korte verhalen
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
26 november 2021
Laatste editie
26 november 2021
ISBN
9789000368808


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Droom groot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.