Advertentie

De droomlijst

92

Gelezen 100 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 69 Favoriet 1 Recensies 22
Literatuur & Romans Lijsten 2 Spots 1   Topics 0   Leesclub

De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is ontroostbaar. Wanneer ze vervolgens thuis onder het kussen van haar zoon een klein schrift vindt waarin hij zijn dromen heeft opgeschreven – een bucketlist met bijzondere wensen, zoals het volgen van een voetbalclinic, een tattoo laten zetten, of een druk kruispunt in Tokio oversteken – besluit Thelma om de dromen van Louis te realiseren zodat hij vredig kan sterven. Maar dan komt ze bij de moeilijkste wens: mijn echte vader vinden.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
23 augustus 2018
Laatste editie
23 augustus 2018
ISBN
9789403118604 , 9789403127903


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (22)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Een gehaast boek, inhoudelijk niks waard

door: Marvin O. 5 reacties 2 likes

Thelma, carrièrevrouw, ongehuwde moeder van een twaalfjarige zoon Louis, is er getuige van hoe haar zoon aangereden wordt door een vrachtwagen. Hij belandt in een coma, met slechts weinig kans om dit te overleven. Na een maand zullen de machines die hem in leven houden, worden uitgezet. Dan vindt...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De droomlijst

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken